Alıntı:
McRaee´isimli üyeden Alıntı
sayın adminler ben yeni başladım oyunu biraz anladım ama bu bölge almak nasıl oluyor 1 kez denedim ama alamadım bukadar zormu bölge almak ne lazım bölge almak için....
|
Bölge en Ucuz ve en Problemsiz nasil Ele gecirilir:
Genel > Siralamaya git.
Orada En fazla bölgeye sahip üyeler kisminda Toplam Listeyi ac.
Hemen hemen 30 uncu sayfada bulunan 9 ve 9 dan az Bölgesi olanlara gel.
Orada teker teker 9 ve 9 dan az Bölgesi olanlarin arasindan Rütbesi Abi olan ve Ailesi olmayanlari sec.
Bunlarin arasindan senin Bölgene en yakin Bölgesi olanlari sec. (4 saatlik)
Ilk önce 10 Oyuncu bul ve Oyuncu Basi 2 Bölgesine Saldiri yap.
Saldiri Ekibin 1 Danisman, 10 Bodyguard ve 99 Tetikci olsun. (Egitimleri 100% = 1020 Saldiri Puani eder)
Bu sadece tek Ekibdir. Eger 10 Bölge almak istiyorsan 10 degisik Oyuncuya saldir. Oyuncu basi ilk önce 2 saldiri yaptigin icin 20 Danisman, 200 Bodyguard ve 1980 Tetikci yeter.
Saldirilari gönderdikten sonra 4 saat sonra tetikte ol. Bakarsin Sansa ayni Bölgeye baska biride saldirmistir ve sen Ele gecirmekle bu Saldiriyida Miras alirsin. Bu yüzden bir Bölgeyi ele gecirdikten hemen sonra Saldiri varmi diye Kontrol etmek lazim.
Hangi oyuncuda Basarili oldugunu Gelismelerde görürsün.
Hangisinde Basarili olduysan hemen ardindan tüm Bölgelerine saldirip diger Bölgelerinide ele gecirebilirsin. Tüm Bölgeler 4 saatlik Saldiri olmayabilir. Bunu Haritadan bakarak ve Bölgelerin özelliklerini inceleyerek en iyi Bölgeleri sec.
Denize Baglantisi olan ve dahada önemlisi kisa Kacakcilik mesafeli Bölgeleri sec.
Bunun icin
http://www.swissmafiosiclan.ch/karte/karte.htm Haritadan yararlanabilirsin. Farenle Eyaletlerin üstüne gidersen o Eyaletin Bölgeleri acilir. Ayrica
www.mafiosi.info da kendi Bölgeni ve saldiracagin Bölgenin ismini yazarsan ve BESTÄTIGENe tiklarsan altta Saldirinin ne kadar sürecegini yazar. Bu Almanca bir sayfa ama Bölge isimleri ayni.
Ayrica Google de bulabilecegin herhangi bir USA Haritasina da bakabilirsin. Zaten bu Oyun esas Haritaya göre yapilmis. Yani ayni eyalette bulunan Bölgelere saldir yada yakin komsu eyaletin Bölgelerine