Eski 07.11.2009, 14:26   #1
detriaN
Forum acemisi

Tanýmlý Acemi koruması.

Arkadaslar benm gucum 8k yi buldu ben simdi ne yapaym hergun ayni seyleri yapiyorm genel evleri fuLLuyorm kacak meyhane filan yapiyorm fulledm sadece kacakcilik yapiyorm ancak bolge almak istiyorm baska 1 bolge alsam acemi korumasi gidermi suruyle oyun parasi war 400.000 $ kadar ne ypcam bu parayi hep kacakciliga ayiriyorm depom 33k oldu 1 yardm plz.. bolge nasil alicam vea saldiri ypsam nolur 1 genisce aciklyablrmsnz oyun ustalarii...
detriaN is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 07.11.2009, 19:58   #2
enes18
Forum öğrencisi

enes18 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
detriaN´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Arkadaslar benm gucum 8k yi buldu ben simdi ne yapaym hergun ayni seyleri yapiyorm genel evleri fuLLuyorm kacak meyhane filan yapiyorm fulledm sadece kacakcilik yapiyorm ancak bolge almak istiyorm baska 1 bolge alsam acemi korumasi gidermi suruyle oyun parasi war 400.000 $ kadar ne ypcam bu parayi hep kacakciliga ayiriyorm depom 33k oldu 1 yardm plz.. bolge nasil alicam vea saldiri ypsam nolur 1 genisce aciklyablrmsnz oyun ustalarii...
Gücün daha 8.054 lerde ve daha cok az paran var.Bence kacakcılığa devam et para yap.Ele gecirmek icin 1 danışman 10 badigart ve ortalama 1000 tetikci alıp geliştirip sonra arac alıp saldırını yaparsın fakat acemi korumalığın kalkar.Formda saldırı acemilikten cıkışlardaki konuları incele derim arkadaşım. iyi oyunlar
enes18 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 08.11.2009, 08:14   #3
detriaN
Forum acemisi

Tanýmlý

bodyguard alıp saldirilara gecerm ztn okumustum bayagı tetikci ypcam oncelikle bayagı para lazm ona farkettm sagol yorum icin kardes..
detriaN is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster