Eski 02.11.2009, 02:02   #1
hakyell
Forum acemisi

Tanýmlý saldırıyla ilgili

slmlar arkadaşlar.. oyunu uzun zamandır oynuyorum fakat hala acemiyim artık kaçakçılık yapıp para kazanmaktan sıkıldım ve saldırıp yeni bölgeler ele geçirmek istiyorum fakat sitede göremediğim birkaç şeyi sormak istiyorum sizlere... yardımcı olursanız çok sevinirim...

1- ben saldırır saldırmaz acemilikten çıkıyorum ve dolayısıyla herkes mi bana saldırabiliyor? yoksa belirli bir korumam sözkonusu mu?

2- saldırmam için sizce ne kadar NEYE sahip olmalıyım? saldıracağım asker ve güç olarak sizce doğrusu nedir? param yeterince var...

3- saldırdıktan sonra savunmak, bölgelerimi geliştirmek falan kolay oluyor mu? hemen elimdeki herşeyi kaybedip oyuna veda etmek istemiyorum...

şimdiden teşekkürler
hakyell is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03.11.2009, 02:32   #2
hakyell
Forum acemisi

Tanýmlý

arkadaşlar az yardım.... biraz ilgi
hakyell is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03.11.2009, 21:32   #3
enes18
Forum öğrencisi

enes18 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
hakyell´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
slmlar arkadaşlar.. oyunu uzun zamandır oynuyorum fakat hala acemiyim artık kaçakçılık yapıp para kazanmaktan sıkıldım ve saldırıp yeni bölgeler ele geçirmek istiyorum fakat sitede göremediğim birkaç şeyi sormak istiyorum sizlere... yardımcı olursanız çok sevinirim...

1- ben saldırır saldırmaz acemilikten çıkıyorum ve dolayısıyla herkes mi bana saldırabiliyor? yoksa belirli bir korumam sözkonusu mu?

2- saldırmam için sizce ne kadar NEYE sahip olmalıyım? saldıracağım asker ve güç olarak sizce doğrusu nedir? param yeterince var...

3- saldırdıktan sonra savunmak, bölgelerimi geliştirmek falan kolay oluyor mu? hemen elimdeki herşeyi kaybedip oyuna veda etmek istemiyorum...

şimdiden teşekkürler
Saldırdığın taktirde acemiliğin biter.Herkez değil 1 üstün ve dengin sana saldırabilir.Belli bir koruman yok bölgelerini saldırı geldiği zaman badigartlarını alıp geliştirip koruyacaksın 2.Saldırmak icin paraya ihtiyac olurmu cünkü dönüşüde olabilir savunman icinde,göndereceğin tetikci sana kalmış yağma veya ele gecirme saldırıları gibi.Sendeki bölgeye yakın yerleri bulup en kısa yani 4 saatte rakibe ulaşsın tetikcilerin online olma acısından oyuncunun burdan bulabilirsin. http://www.mafiosi.info/ 3.Bölgelerini geliştirmek sana kalmış gelirlerin giderlerin fazla olsun yeter.4 saat arayla veya vip olup cebine mj la saldırı anında bilgi aldığın sürece savunabilirsin.Bizler defacalarla savunduk kaybettik ama pes etmedik veda etmedik cünkü bu oyun arkadaşlık güzel oyun adı üstünde yenmek yenilmekte var iyi oyunlar
enes18 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski Dün, 12:14   #4
Kaplan29
Forum acemisi

Tanýmlý

http://www.mafiosi.info/

bu siteden kimin online olup olmadığını öğrenebiliyor muyuz?
Kaplan29 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski Dün, 17:55   #5
enes18
Forum öğrencisi

enes18 - ait Avatar

Tanýmlý

Malesef online olup olmadığını öğrenemiyoruz.
enes18 is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster