Eski 06.11.2009, 17:22   #1
MEGADEATH
S-Mod Space Invasion

MEGADEATH - ait Avatar

Tanýmlý Sistem tatil modu

Serverlarımızda aşırı yüklenmeye bağlı oluşan problemden dolayı oyunumuz tatil moduna alınmıştır. 07.11.2009 tarihi (yarın) alman saati ile 20:00 de tatil modu otomatik olarak devre dışı kalacaktır...
Şu anda tatil modundan oyuncunun kendi isteğiyle çıkma durumunda bir problem var ancak kısa süre içinde düzeltilecektir...

Last edited by MEGADEATH : 06.11.2009 at 18:01.
MEGADEATH is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06.11.2009, 17:35   #2
.kafkaskartalı.
Geleceğin Editörü

.kafkaskartalı. - ait Avatar

Tanýmlý

devre dışı mı kalacak yoksa devre dışı bırakma oyuncular için aktif hale mi gelecek? şu an "bitir" dediğimizde bitirilemiyor tatil modu çünkü. eğer otomatik devre dışı kalırsa da çoğu arkadaş mağdur olur. bence "bitir" tuşu aktif olsun yarın sadece. öylesi daha adil.
.kafkaskartalı. is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06.11.2009, 17:48   #3
[eror19]
Forum öğrencisi

Tanýmlý

kafkas kartalı arakadaşıma katılıyorum. çok kişi mağdur olacaktır.bunu önlemek elinizde sağduyulu davaracağınıza inanıyorum.
[eror19] is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06.11.2009, 17:50   #4
at01tr
Forum acemisi

Tanýmlý solar top kaybı

10 adet solar top kaybım olmuş. solar top yapıyorum ama 10 tanesini üretmeden durmuş.
at01tr is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06.11.2009, 18:03   #5
MEGADEATH
S-Mod Space Invasion

MEGADEATH - ait Avatar

Tanýmlý

Yazdığım yazı yeni gelen mail nedeniyle düzeltilmiştir lütfen tekrar okuyun...
Eski 06.11.2009, 18:56   #6
enginon
Forum acemisi

Tanýmlý güzel söylüyonda

Alıntı:
MEGADEATH´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Serverlarımızda aşırı yüklenmeye bağlı oluşan problemden dolayı oyunumuz tatil moduna alınmıştır. 07.11.2009 tarihi (yarın) alman saati ile 20:00 de tatil modu otomatik olarak devre dışı kalacaktır...
Şu anda tatil modundan oyuncunun kendi isteğiyle çıkma durumunda bir problem var ancak kısa süre içinde düzeltilecektir...
ben bu gece yolduluğa çııkyom ve 2 gün içinde de bilgisayara ulaşamıyacam şimdi bu nasıl olacak söylermisiniz. dünya kadar mal ve gemi seferden biraz sonra dönüyor .imalat emri verip güvenli uçuşa gönderecktim.ben internete giresiye kadar veya o kalkıpda denk gelesiye kadar onların hepsi haşat olur. nedir bu onuda anlamadım durmadan tatil modu tatil modu adamı oyundan soğuttunuz geçer seferde aynısı oldu giremedim gece açılmış benim bütün mallar gitmişti..2 hafta biriktirmiştim o malları.
ben onu bun u anlamam mallarım giderse omallarıda kaybolan gemilerime alırım sizden....adam akıllı bir bilgisayar programcısı alında işe adam akıllı oynayalım bu oyunuuuu.....
enginon is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06.11.2009, 20:05   #7
-gorgonon-
Gesperrt

Tanýmlý

o problem hatalara neden oluyor sayın adminler buna karşı bir güvenlik önlemi alın lütfen ya da filo hareketlerini veya savaşları geçici süre yasaklayın, ne bileyim

İttifaktan adam mesaj atıyor yardım diye saldırmış biri açıp bakıyorum galaksi haritasında adam tatilde. Olmaz böyle, yine karışacak oyun bir sürü kişi mağdur olacak.
-gorgonon- is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06.11.2009, 20:36   #8
MEGADEATH
S-Mod Space Invasion

MEGADEATH - ait Avatar

Tanýmlý

Öncelikle şunu belirteyim ben forumdan sorumluyum.Görevim bigpointten gelen mesajları size iletmek ve forum içinde düzeni sağlamak.Ben de sizin gibi bu oyunu oynuyorum ve aynı teknik arızalara sizin gibi ben de maruz kalıyorum.Tek farkım gelen mesajları sizden 1-2 dakika önce öğrenmek oluyor.
Diğer taraftan bu forum vasıtasıyla sizinle diyalog kuran sorumlu kişilerin de teknik aksaklıklara müdahale etme şansı yok.Ya forum düzenini ya da oyun düzenini sağlamak için gönüllü olarak hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin zaman ayıran kişileriz.
Emin olun ki bizler de sizin gibi bu oyunda ve forumda hiçbir problem olmasını istemiyoruz çünkü o zaman bizim yükümüz de hafiflemiş olur.Sizlerden gelen şikayet ve önerileri ilgili kişilere ulaştırdığımızı da belirteyim.
Sonuç olarak hepinizden ricam yazılarınızda kullandığınız üsluplarda biraz daha dikkatli olmanız yönünde olacak.
Saygılarımla...
Eski 06.11.2009, 21:24   #9
onur3412
Aktiver Ustası

onur3412 - ait Avatar

Tanýmlý

arkadaşlar tatil modu gerçekten sıkıcı bir şey ama bu oyunu oynamayı sürdürecekseniz buna da alışmak zorundasınız ancak forum adminleri tarafından uslubuna dikkat et diye söylendikten sonra gorgonon arkadaşımın forumdan banlanması nedeniyle adına adminleri esefle kınıyorum bu bir oyun ve bunun için kimseyi kırmaya değmez burada hepimizin emeği var lütfen daha ölçülü olalım...
onur3412 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06.11.2009, 21:36   #10
kızgınFACİA
Forum koşucusu

Tanýmlý

bu oyun hiç düzelmiyecek

GEÇ GELMİŞ ADALET ADALET DEĞİL ZULÜMDÜR...
kızgınFACİA is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster