Bir arkadaşım vasıtasıyla 3 ay önce başladım bu oyuna. 3 ay 1 gün oldu hatta şu saatlerde. Direk ittifağa alındım. 800 puanda bir arkadaş var, ilk hedef onu gösterdiler, bakalım onu 2 haftada gecebilecek misin diye. 1 hafta sonra bana acemiye düşmüştü o arkadaş. Hızlı ilerliyordum.
Sonra gök taşı olan gezegenleri nasıl anlayacağımı öğrendikçe ve puanım arttıkça tehlike çanları çalıyordu. Alsancak'ın gök taşının dibindeyim o zamanlar ve foruma girmişim bakıyorum her yerde Alsancak savaş raporları var. Sonra filo puanına bakmayı öğrendim. Alsancak'ın filo puanı 220.000 di. Hiç yanaşmayayım o tarafa diyordum. 40 bin puanı bilmeden geçmişim bu arada ve ne kadar güçlü varsa cevremde yavaş yavaş kan kırmızısına dönmeye başlamış. 4 veya 5 gezegenime mal olmuştu Alsancak, 40 k puanı geçmemek ve geri dönmek adına. Oyunun ilk 2 haftasında bina puanım neredeyse sıfır, filo var sadece puan olarak. Alsancak a mesaj atıyorum, abi ne zaman geçeceksin şu 500 bin puanı diye. Elimde maden birikip duruyor sürekli basamıyorum da. İnadına gibi 3 gün 496 k puanda durmuştu Alsancak. Mesaj atmıştım, maden sıkıntın varsa ben vereyim, yeter ki sen 500 bin puanı geç diye.

Baktım 500 ü geçti salıvermiştim madenleri gezegenlere, ne bulduysam basıyorum.Eee şimdi en çok güvendiğim kişilerin başında geliyor Alsancak. Hayat bu işte.
O dönem oguzasalan vardı. Bir baktm birisi bilmem kaç sıra düşmüş, benden aşağıya da inmiş filo puanında ki oguzasalan olduğunu gördüm. Gezegenlerine bir baktım gezegenlerinin birinde hiç unutmam 86 m enkaz görmüştüm ve sabaha kadar toplanmaz bu diyerek gd yollamıştım. Sonra 1 saate geri çektim tabiki. Enkaz yalan olmuştu. O sırada oguzasalan "güçlü" den düşman a dönmüştü bana. Hemen casus attım gezegenine. Amacım kademelerini görmek. 30 30 filan dı kademeleri spice 26 idi. Bir mesaj geldi "bi sen eksiktin, sende mi saldıracaksın" diye. Enkazın birazını da kendisi almış sanırım. O madeni bassa filom gitmeden havada infilak ederdi. Ama zaten gitme gibi bir niyetim yoktu.
Elimde 300 mg vardı ve 8-10 parçaya bölerek yollardım konuşa kilit yememek için. Bakıyorum da kimse düşmezmiş 15 - 20 mg nin peşine kolay kolay.
İlk seni bizim ittifağa alabiliriz teklifi kondolf tan yani Yiğit abi den gelmişti. Ben sorayım diyordu ama daha da dönüş yapmamıştı bana.

Şimdi kıyamet kopsun ortamda, ben de ilk ittifaka katılma teklifimi Turko ya yapmıştım. Baktım güzel bir Atatürk resmi ve sözleri var. Ooo demiştim ne güzel. Cevap bile gelmedi. İyi ki de gelmemiş. Şimdi daha mutluyum.
Sonra Hellmert geldi, konuştuk filan. Önermiş beni ve HT ye geçtim. Sonra bu hesabın devri oldu ve bir süre HT de kaldıktan sonra Heroes dayım.
İttifakta da paylaştım şimdi anlatacağım şeyi. İlkbakıyorum sıralamaya Baharmonny, Memberley , ghoti diye gidiyor. Neyse ghoti deki köpek balığına bakıyorum, dişlerini sıkmış saldırıya hazır vaziyetet gibi duruyor. İttifağa geldikten sonra ise o köpek balığına , namı diğer "ghoti colla" ya bakış açım değişti ve gerçeği farkettim. Dişini sıkmıyor, resmen sırıtıyordu.

Facia bu arada senin ultra ya vurulduğun gün hesaplamarı ben yaptım. Aklında bulunsun. Geçen gün de çok çok şanslıydın söyleyeyim sana. 2 kere kitlenmez pc tam sana saldırı çıkarmışken ama sağlık olsun. Eğlenmeye bakıyordum ben o ara. Bir de sen tatile girdin, peşinden bir gün sonra ben incelemeye girdim ve şanssızlığın aynı anda cıktık incelemeden. Multi olayı filan yoktu, kimsenin bi desteği de yoktu. Gezegenin adını değiştirmiştin. Onu da söyleyeyim.
Aklıma gelirse yazarım. Önemli olan oyundan keyif alabilmek her ne kadar gerginlik yaşansada.