Geri Dön   Spaceinvasion > Spaceinvasion - Oyun > Genel Sorular
SSS Üye Listesi Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Konu Seçenekleri Modlarý Göster
Eski 28.10.2009, 00:24   #1
[erkut343]
Forum öğrencisi

Tanýmlý hay sizin göktaşınıza !

arkadaşlar ,
bu bir strateji oyunu.taktik savaşı...bir yere kadar bu göktaşı denen illet yüzünden pek çok kişi oyunu bırakıyor,sebebi adil olmaması...yetkililere sesleniyorum,biz 1. evrende bir yere filo gönderemeyecekmiyiz? 500 muharebe kaybediyorsunuz göktaşı oluşum ihtimali % 2 !!! bizim belki de hiç göktaşımız olmayacak,milyonlarca gemi kaybetsek bile...strateji oyununda şans olmaz,oyunun başında 24 saatte otursanız adam kitleyip bütün emekler sıfırlanıyor.. şu göktaşında bari görünen sürede saniyeler gözükmese online olanın bir şansı olacak ama nerede ???
yetkililerin bu konu üzerinde hassasiyetle durmasını rica ediyorum,oyun büyüklerin oyunu oldu,buna acil bir çözüm bulun !!!!
[erkut343] is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 28.10.2009, 08:46   #2
MEGADEATH
S-Mod Space Invasion

MEGADEATH - ait Avatar

Tanýmlý

Sinirlenmekte haklı olmanla birlikte bazı şeyleri gözardı ettiğini düşünüyorum.Öncelikle göktaşının standart bir kritere göre çıkması oyunu daha da karmaşıklaştırır.Yani diyelim ki atıyorum 3000 muharebe+ 1000 casus uydu+ 1000 küçük avcı patlatan göktaşı kazanır gibi bir durum olduğunu düşün.O zaman herkes bir şekilde göktaşı sahibi olur ki göktaşı sahibi olmanın bir anlamı kalmaz...Yalnız emin ol eğer senin de bir göktaşın olsa bu avantajı sonuna kadar değerlendirmek istersin
Bunun bir strateji oyunu olduğunun bilincinde biri olarak 1. evrenden sıkıntılı olduğunu bahsetmişsin.Normal olarak yeterli sayıda bir filoya ulaşmadan savaşların yoğun olduğu bölgelerde fazla uçmamakta fayda var.Stratejini biraz değiştirip daha tenha bölgelerde gelişerek daha kuvvetli bir filoyla meydana çıkman daha sağlıklı olur.Tabii ki bu biraz sabır gerektirir.
1. evrenin kalabalık olması ve yüksek puanlıların bu bölgede olması sistemin bu yönde olmasından kaynaklı.Eskiler ilk bölgelerde başlamış oyuna ve buralarda gelişmişler.
Ancak şunu bil ki bu oyunu oynayan herkes filosunu az çok kaybetmiştir.Bu göktaşları kendi kendine oluşmadı
Eski 28.10.2009, 18:09   #3
Uslanmam1
Forum koşucusu

Uslanmam1 - ait Avatar

Send a message via MSN to Uslanmam1
Tanýmlý hehehe

saolya
Uslanmam1 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 28.10.2009, 19:17   #4
[erkut343]
Forum öğrencisi

Tanýmlý

haklısın sonuçta bu bir oyun herkes filo kaybedecek anlamadığım oyunda acemi koruması var güçsüzü güçlüye karşı koruyor,peki göktaşında neden pusu yiyene bir şans tanınmıyor? 5 sn fark olsa ben bu filoyu kaldıracağım..istersen 24 saat başında otur adam hesabı tam yaparsa sonuç benim için hüsran olacak.. benim isyanım buna,online olan için bir şans olmalı diye düşünüyorum.. ne dersiniz sayın yetkililer !!!!
Eski 28.10.2009, 19:23   #5
alp_er_922
Forenhalbgott

alp_er_922 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
[erkut343]´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
haklısın sonuçta bu bir oyun herkes filo kaybedecek anlamadığım oyunda acemi koruması var güçsüzü güçlüye karşı koruyor,peki göktaşında neden pusu yiyene bir şans tanınmıyor? 5 sn fark olsa ben bu filoyu kaldıracağım..istersen 24 saat başında otur adam hesabı tam yaparsa sonuç benim için hüsran olacak.. benim isyanım buna,online olan için bir şans olmalı diye düşünüyorum.. ne dersiniz sayın yetkililer !!!!
burda on olmak işe yaramıyor ama strateji taktik devam ediyo sen dikkat edersen kilit yemezsin hesap kitap yapcan
ay sahibinin on olmadığı zamanları öğrencen
alp_er_922 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 28.10.2009, 21:11   #6
[erkut343]
Forum öğrencisi

Tanýmlý

Alıntı:
alp_er_922´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
burda on olmak işe yaramıyor ama strateji taktik devam ediyo sen dikkat edersen kilit yemezsin hesap kitap yapcan
ay sahibinin on olmadığı zamanları öğrencen
bunu nasıl öğreneceğim ?
Eski 28.10.2009, 21:44   #7
alp_er_922
Forenhalbgott

alp_er_922 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
bunu nasıl öğreneceğim ?
eee dikkat etcen bakcan bu adam nezaman hareketleniyor sona atıyor sonra kaç yaşlarında öğrencyse okul zamnları on olmaz kendin bulcan tahmin etcen
alp_er_922 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 30.10.2009, 23:34   #8
romanoo
Gesperrt

Tanýmlý

Alıntı:
Sen bana gideceğin yeri söyle, ben ay olmadan da kilit atayım. Saniyeler görünmese de sonuçlar çok fazla değişmeyecektir. 40 000 puana gelene kadar genelde rahat olursun. Bu sınırı aştıktan sonra açıkçası dengesiz bir dağılım oluyor. Senin filo puanın 20 k iken, Sana saldırabilecek kişinin filo puanı 200 k nın üzerinde olabiliyor. Ne var ki gök taşı sahibinin sürekli seni izlediğini de düşünme. Ancak gök taşı saldırısına maruz kalmamanın da yolları var. Ben de eski hesabımda çok zorlandım ama biraz dikkatli olursan ve sabırlı olursan sıkıntı yaşamıyorsun. Ancak zamanla tabiki çok fazla etkilenmeye başlayacaksın gök taşlarından.

Ne var ki karşı tarafın avantaj sandığı bir durumu kendi lehine çevirebilirsin. Zamanla bir sürü taktiğin olur zaten. Ancak gök taşları olmazsa, bu oyunda heyecan kalmaz.
romanoo is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 31.10.2009, 17:11   #9
harunb
Aktiver Ustası

harunb - ait Avatar

Tanýmlý

New_Age' e kesinlikle katılıyorum.

Göktaşı olmazsa oyunda heyecan kalmaz.

Hem sonra bir sürü oyuncu oyunun üç kağıdına kaçıp, filosunu göktaşına saklayamaz.

Değil mi bunu yapan arkadaşlar? Yakıt pahalı, işin ucunda vurulmak var. İşin kolayı dururken, neden sıkıntı çekesin ki?

Ama gene de hep beraber, çıkıp burada adaletten ve dürüstlükten bahsederiz.

Biz bunu hep yaparız...

Konuyu açan arkadaşıma sesleniyorum:

Kafanı takma bu tür şeylere. Oyununa bak sadece. Bazı konular yazmakla düzelmez. Bu da onlardan biri. Sadece sıkı oyna. Akıl veren çok olur her zaman.

Allah, Türk'ün yolunu açık, bileğini güçlü kılsın. Amin.
harunb is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 31.10.2009, 23:41   #10
romanoo
Gesperrt

Tanýmlý

Evet harun filomu yatarken gök taşına bırakıyorum eğer o gezegende ise filom. Senin gibi bu oyunun galaksi sınırlarından kaçarcasına bilmem kaçıncı galaksiye taşımıyorum. Yahu harun ben senin ne olduğunu biliyorum, kalkıp da şurada başlığı kirletme.

Gök taşı, olan için iyidir olmayan için sadece dikkat edilmesi gereken bir mevzudur. Dikkat edildiği sürece sorun olmaz. Bugüne kadar kilit yemediysem ne bu hesapta ne de önceki hesabımda, demek oluyor ki gök taşları çok büyük bir sorun değil. Akıllı oynadığın sürece tabiki.
romanoo is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster