Eski 07.11.2009, 11:13   #1
KingOFSercan
Forum acemisi

Tanýmlý Oyundaki Sorun

bu nası bi sorun ki 2,5 saattir giremiom oyuna düzelmiomu hala
KingOFSercan is offline  
Eski 07.11.2009, 11:21   #2
gokayipek38
Forum öğrencisi

Böse

Sen 2.5 Saaitr Giremiyosun Gece 17 Sinavi Yapiyodum Sabah Resetiyle Harita Bir Gitti Birdaha Yok Eger Bize Sinav Yapmayin Diyosaniz Buda Güzel Bir Yoluysa Düzgünce Anlatin Diger Serverlere Giriyo Bir Tek Tr2 Neden Acaba Calisan Insanlari Bi Hafta Sonumuz Var Ondada Sinav Yapmaya Kalkiyoruz Ama Yaklasik 6.5 Saatir Oyun Acilmiyo Bakalim Bunu Nasil Karsilamayi Düşünüyosunuz Saygilarimla Sonkorsancellat Tr2 Sir Filosu Başkani
gokayipek38 is offline  
Eski 07.11.2009, 11:27   #3
Pirates_of_ottoman
Forum öğrencisi

Tanýmlý

Alıntı:
gokayipek38´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Sen 2.5 Saaitr Giremiyosun Gece 17 Sinavi Yapiyodum Sabah Resetiyle Harita Bir Gitti Birdaha Yok Eger Bize Sinav Yapmayin Diyosaniz Buda Güzel Bir Yoluysa Düzgünce Anlatin Diger Serverlere Giriyo Bir Tek Tr2 Neden Acaba Calisan Insanlari Bi Hafta Sonumuz Var Ondada Sinav Yapmaya Kalkiyoruz Ama Yaklasik 6.5 Saatir Oyun Acilmiyo Bakalim Bunu Nasil Karsilamayi Düşünüyosunuz Saygilarimla Sonkorsancellat Tr2 Sir Filosu Başkani
İlk defa sana katılıyorum sana. 6.5 saattir çakıldım kaldım makinanın başına. a~y arnavut
Pirates_of_ottoman is offline  
Eski 07.11.2009, 11:30   #4
gokayipek38
Forum öğrencisi

Tanýmlý

Hiç Sorma Dostum Yani Biz Hata Ypinca Cezasi Veriliyor Ama Kimbilir Kaç Kişinin Sinavlari Duruyor Hafta Sonu Oynayan Insanlar Için Bu Cok Büyük Bir Kayip
gokayipek38 is offline  
Eski 07.11.2009, 11:34   #5
Pirates_of_ottoman
Forum öğrencisi

Tanýmlý

Alıntı:
Hiç Sorma Dostum Yani Biz Hata Ypinca Cezasi Veriliyor Ama Kimbilir Kaç Kişinin Sinavlari Duruyor Hafta Sonu Oynayan Insanlar Için Bu Cok Büyük Bir Kayip
Benim anlamadığım neden sadece TR2 .Tamam hata olabilir ama nerdeyse 7 saat olacak bu kadar büyük bir sorun nasıl olur onu anlayamadım hemde tek bir server da.
Eski 07.11.2009, 11:37   #6
Bana.Sans.Dile
Forum alimi

Bana.Sans.Dile - ait Avatar

Tanýmlý

İnsanların Bi Hafta Sonu Var Belki 5 Gündür Bu Günü Bekliyor Sınav Görev Vs.. Yapmak İçin Ama Sistem Hatası Bilmem Ne İnsanları Madur Etmeye Ne Hakları Varki Şimdiye Sınavım Bitmişti Belki Bunların Hesabını Kim Verecek İnsanlar Sabahtan Beri Pc Başında Rehin Aldılar Gerekli Açıklamada Yok Herkesinde Bi Sabrı Var Ama Kaç Saat Oldu Yazık Ya Bu Millete Günahını Alıyorsunuz Ha Diyin ki Bu Gün Açılmayacak Millet İşine Gücüne Baksın Zamanda Vermiyorsunuz Sadece Sabırlı Olun Diyorsunuz Bakalım Bekliyelim !

Bana.Sans.Dile is offline  
Eski 07.11.2009, 11:39   #7
gokayipek38
Forum öğrencisi

Tanýmlý

Kesinlikle Sana Katiliyorum Bugun Gelmiycek Desinler Bizde Bilgisayar Basinda Beklemeyelim Serveri Tasisaniz 7 Saat Sürmez Bizi Bilgisayar Basinda Esir Etmiş Durumdasiniz Sabir Kalmamaya Basladi Bir Cok Insanda Buna Bir Care Veye Bir Aciklama Nezaman Gewlicek Diye
gokayipek38 is offline  
Eski 07.11.2009, 11:39   #8
lilipo
Forum yarışçısı

lilipo - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
Bana.Sans.Dile´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
İnsanların Bi Hafta Sonu Var Belki 5 Gündür Bu Günü Bekliyor Sınav Görev Vs.. Yapmak İçin Ama Sistem Hatası Bilmem Ne İnsanları Madur Etmeye Ne Hakları Varki Şimdiye Sınavım Bitmişti Belki Bunların Hesabını Kim Verecek İnsanlar Sabahtan Beri Pc Başında Rehin Aldılar Gerekli Açıklamada Yok Herkesinde Bi Sabrı Var Ama Kaç Saat Oldu Yazık Ya Bu Millete Günahını Alıyorsunuz Ha Diyin ki Bu Gün Açılmayacak Millet İşine Gücüne Baksın Zamanda Vermiyorsunuz Sadece Sabırlı Olun Diyorsunuz Bakalım Bekliyelim !
Haklısınız katılıyorum.
lilipo is offline  
Eski 07.11.2009, 11:44   #9
Pirates_of_ottoman
Forum öğrencisi

Tanýmlý

Alıntı:
Kesinlikle Sana Katiliyorum Bugun Gelmiycek Desinler Bizde Bilgisayar Basinda Beklemeyelim Serveri Tasisaniz 7 Saat Sürmez Bizi Bilgisayar Basinda Esir Etmiş Durumdasiniz Sabir Kalmamaya Basladi Bir Cok Insanda Buna Bir Care Veye Bir Aciklama Nezaman Gewlicek Diye
Ya bari şunu desinler falanca saatte sorun çözülecektir o da yeter bu kadar sıkıntının içinde. Ha şimdi gelir diye 7 saat geçti.En sonunda bilgisayarıda satıcam net i de kapatacağım o olacak valla
Eski 07.11.2009, 11:57   #10
gokayipek38
Forum öğrencisi

Böse

Onlar Için Birtane Oyuncu Kaybi Cok öenmli Degilki Sen Oyuna Girmek Için Bakleyip Ana Sayfanin Acik Tuttugun Sürece Para Demek Yani Senin Deniz Haritan Gelmiş Cok önmeli Degil Sonucta Bişeyler Elde Edliyo Ve Bizde Sizin Elde Ettiklerinizden Nasibimize Düşüni Istiyoruz Ve Bu Deniz Haritasina Yani Oyunumuza Girmemek Degil
gokayipek38 is offline  
Kapalý konu

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster