Eski 04.11.2009, 00:34   #1
cap_halki
Gesperrt

Tanýmlý Sayın yetkililer?

Ben pazar yerine tıkladıgımda 4x yani 4 kat incimi ediyo inci alsam
2-systemin çıkardıgı katlı zaman larda incialsam hem 4 x hemde 2x toplam 6x incimi almış olurum
3-son olarak zaten bukadarx boş gitmesin diye 360bin inci alıcamda en kolay yol epinle oda 360bin incide yok başka alma seçenekleri var fakat onlarıda alırsam kat gelmezki bir açıklama bekliyorum
cap_halki is offline  
Eski 04.11.2009, 05:40   #2
bigpatron
Lebende Forenlegende

bigpatron - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
cap_halki´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Ben pazar yerine tıkladıgımda 4x yani 4 kat incimi ediyo inci alsam
2-systemin çıkardıgı katlı zaman larda incialsam hem 4 x hemde 2x toplam 6x incimi almış olurum
3-son olarak zaten bukadarx boş gitmesin diye 360bin inci alıcamda en kolay yol epinle oda 360bin incide yok başka alma seçenekleri var fakat onlarıda alırsam kat gelmezki bir açıklama bekliyorum
Merhabalar

hesabinizda X4 kazanma sansi gozukuyor ise elbette inci aliminda aldiginiz inci 4 kat olarak hesabiniza aktarilir. Kazancli saat zamaninda inci alirsaniz hesabinizdaki X4 hakki kullanilmaz sadece Kazancli saatin verdigi X kat gecerli olur.. Hesabinizda X kati oldugu surece hangi secenekle inci alirsaniz alin odeme bigpointe ulastiktan sonra hesabiniza inciler aktarilir. yani x4 hakkiinizi istediginiz sekilde kullanabilirsiniz

iyi oyunlar.
bigpatron is offline  
Kapalý konu

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster