almanlar bizi hiç sewmiyo atalarımızdan sebep bende piğs almanları sewmiyrum oyunun türkiye yöneticisi nin hiç bir fonksiyonu yok bu bunu gösteriyo arkadaşlar
katılıyorum sana torque.insanın kendine saygısı olmasa bile geçmişine saygısı olur en azından oda yok malesef.ulan Allahın ispanyolu gemi yapmayı bizden ögrendi onların günleri sanki cumhuriyeti yeniden kuruyormuşuz gibi kutluolar bizide hasır altı yapıolar bu nasıl bir cesaret ya
adamlar 29 ekim cumhuriyet bayramında özel gün yapmıyor siz hayrettin paşa falan derdindesiniz unutn adamlar sadece kendi özelgünlerinde özel gün cıkartıyor 29 ekimde cıkmadı cadılar bayramında çıktı bizim türk yetkilileri ne iş yapıyor bilemem ama sadece almanyaya ne zaman olursa bizede o zaman özel gün oluyor
Arkadaslar Yeniyim 70 gün kadar oldu oyuna başlayalı ama aklıma bi soru takıldı sizinle paylaşmak istedim..Neden Macellan Günü var Cadılar bayramı dolayısıyla Kabak Festivali var....da Piri Reis Barbaros Hayrettin paşa gibi Dünya tarihine ismini yazdırmış Kişilerimizin Özel Günleri YOK?Acaba Türk oyun yöneticilerinin düşünmedigi birşeymi Yoksa Diger Oyun yöneticilerinin IRKCI yaklaşımı sonucu kabul ettiremedigi bir sebeblemi bize böyle günler yok?İnanıyorum Benim gibi Düşünen Bir Sürü Türk oyuncu vardır.Görüşlerinizi bekliyorum ve Ricam Forum yöneticilerine Lütfen bu konu kapanmasın.herkezin görüş bildirebilecegi bir konu bu..
Cok haklısınız efendim ama bu oyun sonucta yabancı kişilere ait bir oyun olduğundan bizim özel günlerimiz cok nadir yapılıyor bunun gibi düşünen cok kişi var ama adminlerimizde inanki ellerinden geleni yapıyorlardır. Onlarda böle düşündüğünüz gibi düşünüyorlardır ellerinden geleni yapıyorlardır ama dediğim gibi oyun yabancı ülkeye ait olduğu icin genel olarak coğu ülkenin özel günü es geciliyor.
YA ŞÖYLE BİŞEYDE OLABİLİR
MESELA CADILAR BAYRAMINDA KABAK ÇIKTI
TR SERVERİNDE ÇIKMASIN MESELA KURBAN BAYRAMINDA ÇIKSIN AMA HEDİYELER FELAN AYNI OLSA KABAK YERİNE KOYUN ÇIKSA
ŞEKER ÇIKACAĞI ZAMAN TR SERVERİNDE ÇIKMASA
RAMAZAN BAYRAMINDA ŞEKER ÇIKSA
VB AMA HEDİYELER AYNI OLCAK SADECE GÖRÜNÜŞLERİ FARKLI OLSUN YETER BİZE
hem biz seviniriz hem adminler sevinir dolu konu açıyoruz niye müsliman ların gününde bişi çıkmıyo vb konular adminler de sıkılmıştır bence bize cevap vere vere HEM SİZ MUTLU OLUN HEMDE BİZZZZZZZ