![]() |
|
|||||||
| SSS | Üye Listesi | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modlarý Göster |
|
|
#1 |
|
Forum öğrencisi
|
![]() ![]() ![]() ![]() ARKADAŞLAR YAKLAŞIN 6 AYDIR BU OYUNDA GÖREVLİYDİM CM LİKTEN BAŞLADIM VE SÜPERMOD OLARAK İSTİFA ETTİM BU OYUNDA İYİ KÖTÜ ANILARIM OLDU DOSTLARIM BAZENDE düşmanlarım OLDU AMA SON YAŞANAN TATSIZLIK VE TARTIŞMALAR BENİ İSTİFAYA YÖNELTTİ BURAYA KADARMIŞ ŞİMDİLİK BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASIYIM AMA OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN BEN BU KARARLA ÇOĞU KİŞİYİ SEVİNDİRDİM ÜZÜLEN YOKTUR HERALDE AMA OLSUN ....BENİ UNUTMAYIN HER AN KARŞINIZA ÇIKABİLİRİM HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR ARTIK BENİM KIRMIZI YAZIMI KLÜP DAVETLERİMİ SİNİRİMİ YARDIMIMI GÖREMEZSİNİZ SEVİNEN ÇOK TUR İYİ OYUNLARRRRR TABİ........![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by kobra_fighter***TR : 09.11.2009 at 15:44. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum koşucusu
|
Dostum gerçekten de bırakıyor musun?
Birkaç yalancı yüzünden gerçekten de gidiyor musun??? ![]()
|
|
|
#3 |
|
Forum acemisi
|
Ya bizi üzücek misin Dostum
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum öğrencisi
|
eğer sizi üzcek bişi yaptıysam ÖZÜR DİLERİM ama buna mecbur kalmıştım belki geri dönebilirim ama kafamı dinlemem lazım bi süre kafam bi kaç gündür yeriNde değil.....SEBEP çokkkkkkk
|
|
|
|
#5 |
|
Forum koşucusu
|
Kardeşim bence sen en doğru kararı vereceksin...
İster CM ol ister olma... Sen hangisini seçersen seç bizim dostumuzsun... ![]()
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modlarý Göster | |
|
|