Chatden Banlananlar aşağıdaki formatın aynısı olmak kaydıyla buradan özür mesajlarını yazabilirler... Farklı formatta gönderilen özür mesajları dikkate alınmayacaktır...(Format Önce ID, bir satır boşluk Altına Nick bir satır boşluk Özür mesajı şeklindedir...) Lütfen mağdur olmamak için chat kurallarını tekrar okyunuz.
Alıntı:
ID..............:
Nick...........:
Özür Mesajı:
Bu şekilde yapın lütfen geri kalanlar dikkate alınmadan silinecektir...
Not: Banlanan kişiler Aradan 1 hafta geçmeden ban kaldırma isteğinde bulunmasın. Mesaj silinir. Tekrarı halinde gerekli cezalar uygulanır...
Konuyu açtığınızda eğer banı kaldırma süresi varsa mesajınız bekler, eğer cezanız dolduysa ve banınız kaldırıldıysa mesajınız silinir...
Konu dışı mesaj yazmayınız ve lütfen bir kez yazınız.Bu kurallara uyulmasza gerekli cezai işlem uygulanır.
ID:2598289
nick:labeleq
klan ardığım için ban yedim.özür dilerim.1.5 haftadır banlı.teşekkür edderim
Bannınız açılmıştır..!!
Alıntı:
~~MURO~~´isimli üyeden Alıntı
Özür diLerm Ban yedm Bi daha oLmıcaq
NiCk:~~MURO~~
Id:2028756
Bannınız açılmıştır..!!
Alıntı:
Ş*E*K*E*R*İ*M´isimli üyeden Alıntı
selam dün baya bi öfkeliydim kılan la ilgili yazışma yaptım ban sebebi olcagını bilseydim yazmaz dım hem türklügü hem türkleri savunmak çok zor olmaya başladı sonzamanlarda oyunda ben daha önce baglı oldugum t_r kılanda üyeydim menfaatolunca oyunda kimse yardım etmiyor kimse benim kadar milliyetçi olmasın ki hamd olsun müslüman ve türküm hemde en kıralından anltacagım oki bidaha yer alcagım kılanı iyice araştırıcam üye olucam bidaha kılan muabbeti yapmicam oyunda sevdigim insanlarla saafi konuşucam ban almaya ve başka arkadaşlara kötü örnek durumuna düşüp sizleride sıkıntıya düşürdügüm için üzgünüm her şey boş hakikat ve gerçek rabbimin olandan hariç özür saygılar hayırlı görevler 29 ekim bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım banı kaldırmanızı rica ederim ID..2346447
Bannınız açılmıştır..!!Sizinde Bayramınız kutlu olsun
nik:**V_A_N_L_I** ID:2431922 sayın adminim osman cm 16:05 civarlarında satır ihlalinden banattı ban süresi olarak 1 saat dedi ama açılmadı sayın adminim banımı lütfen açınız saygılarımla
Bannınız açılmıştır..!!
Alıntı:
draci611´isimli üyeden Alıntı
ID:2706099
Nick: draci61
e-mail adresimi paylaşmıştım.Özür dilerim.
Daha önce yazdığım özür iletim silinmiş sanırım fakat ban açılmamış acaba yanlış yaptığım başka bişey mi var?
Bannınız açılmıştır..!!
Alıntı:
-k*r*a*l-1´isimli üyeden Alıntı
slm ben daha oncede yazmıstım banımın kaldırılma yazısını kaldırıldı demıstınız ve hala kaldırılmadı lutfen acarmısınız oyunun bole hıc tadı olmuor :S
ID:2404767
NICK:-k*r*a*l-
SAYGILARIMLA
Bannınız açılmıştır..!!
Alıntı:
cemo_batman´isimli üyeden Alıntı
bakın adminim ben ydim 3 aydır banımı açrsanız cok sevini rim eğer açrasanız allah anne nizi ve baba nızı başlasın amin umarım açıl ıt :nick o(bir)(batmanlıy) :id 2638565 inşallah açılır amim
merhaba ban aldım alma sebebım cm nın olduğu klana savas acmam tek satır ıhlalı yaptım dıye dırek ban attı chelısgı cm. madem oyunla işi bırbırıne karıstırıyolar cm ler oyun oynamasın lütfen. bu konuda yardımcı olmanızı beklıyorum bazı cm ler haksız yere herkese ban atıp taraf tutuyolar. banımı acmanızı beklıyorum kolay gelsın... inşallah şikayetım dıkkate alınır
ıd:1993952
2716508
DIV.arena-layer-03 { position:absolute; left:173px; top:78px; width:281px; height:97px;}DIV.arena-layer-07 { position:absolute; left:30px; top:181px; width:424px; height:158px;}DIV.arena-layer-09 { position:absolute; left:30px; top:343px; width:260px; height:27px;}Bu daha önce hiç olmamıştı: VİP-üyeler
,artık arena editörü ile şimdi
arenalarını oluşturabilirler!
Kendi arenanı inşa et ve birçok
zengin dekerasyon elementlerinden ve yer oluşumundan
faydalan.
Arenanın herkes için mi veya
sadece klan üyeleri için mi olduğuna sen karar vereceksin.. Editör
sadece VİP üyeler için vardır.
VİP üyeliğin diğer avantajları:
Aylık 2.000 altını bulan meblağ alacaksın.
Böylelikle alacağın yılda 24.000 altın sikkeyi bulur.
Sadece
5 saniyede çıkış imkanı
Tamirat yapacağın bütün
malzemelere % 10 masraf indirimi alacaksın
corona1973
neden banlandığımı bilmiyorum ama aylardır banlı olmak ve bu banın nasıl çözüldüğünü bilemeyerek mağdur olmaktayım.lütfen banımı açar mısınız.