Alıntı:
nazgul1987´isimli üyeden Alıntı
hayırlı günler
bu oyun herhangi bir yaş sınırı tanınmaksızın her kesinden ve her yaştan insana açık bir oyun ve oyun yöneticileri char ekranında yazılanlar ile ilgili olarak cümleni tek satırda yazma kuralı belirlemiş.
1 - bu char ekranı oldukca küçük bazı yazılanlar çok süratli geçip gidiyor uzun cümlelerin yarısı dışa bile taşabiliyor
2 - bazı mevzularda adam oyuna bugün kayıt olmuş alttaki gibi bir konuşma geçiyor :
--- sa bugün başladım
--- ambarı
--- nasıl boşaltıcam ?
*** (---) isimli oyuncu flood yapmayınız !
sizce bu oyuncu güzel mi karşılandı ?
derdini anlatan veya her hangi bir cm ile muhattab olan bir kimseye sözünü bitirdikten sonra --- ayrıca bi kaç satırda yazmak flood kuralı ihlalidir tek satırda yazalım denmesi uygun değilmidir ?
3 - adam yazarken el hatası veya veya dikkatsizlikten ötürü kelime hatası yapıyor bir sonraki satrında hatasını düzeltiyor örnek :
--- mabarı nasıl boşaltıcam
--- pardon ambar
buna bile flood yapma tepkisi verildiğini gördüm
4 - bu oyunda global ekranda sanki kaç kişi yazı yazıyorda bu kadar flood mevzusu üzerinde duruluyor ?
5 - (bu konuyu açma sebebim) madem ki flood konusunda bu kadar öz verilisiniz o halde bir cümle yazıldıktan (yöneticiler tarafından belirlenmiş uygun bir ) süre geçene kadar o şahıs global ekranda yazamasın süre bittikten sonra yazabilsin böylece hem üyeler hem cm ler flood ihlalinden doğan problemlerden sıyrılmış olmaz mı ?
|
Size Bir Örnek Vereyim. Diyelimki Sizin ve Benim Aramda Geçen Bir Konuşma
Siz : Ambarı Nasıl Boşaltabilirim. ( Diye Sordunuz)
Ben: Sağ Üstten Bir Sonraki İstasyon Yazısına Tıklayın. İstasyona Vardığınızda Mallarle Ticaret Yap Yazısını Tıklayın ve Açılan Pencerede Herşeyi Sat Yazısına Tıklayın (Yazdım)
xxx: Slm
xxx: Kimse
xxx: Yokmu
xxx: Bir Sorum Vardı (Benden Hemen Sonra Bunları Yazdı Diyelim)
Siz Benim Yazdığım Cevabı Görebilirmisiniz. Hayır. Bu Sefer Aynı Soruyu Tekrar Sorarsınız ve Bu Sefer Soru Tekrarı Yaptığınız İçin Kick Alırsınız. Aslında Sizin Suçunuz Yoktur. Sadece Hakkınız Yenmiştir. Ama Siz Diyorsunuz Ki O Adamda Suçsuz. O Zaman Bizlermi Suçluyuz Chatte Düzeni Sağlayıp Herkese Yardım Etmek İstediğimiz İçin. Kaldıki Bu Chat Kurallarını Bizler Kafamızdan Koymuyoruz. Bu Kurallar Bütün Online Oyunlarda Standart Olarak Geçerlidir. Oyuna Yeni Başlayan Arkadaşlarımız İlk Önce Forumu Okusalar Böyle Hatalara Düşmezler. Bizler Bir Oyuncunun Yeni veya Eski Olduğunu Zaten Anlıyoruz. Verdiğimiz Cezalar Bunlara Göre Değişiyor. Yeni Bir Oyuncu İlk Defa Chatte Yazışıyorsa Mümkün Olduğunca Sözlü Uyarıda Bulunup Chatte Tutuyoruz Ama Kuralları Bilen Eski Oyuncularımız İçin Direk Gerekli Cezai İşlemi Uyguluyoruz. Bizler Chatte Sadece Sizler Daha Rahat Oyun Oynayabilesiniz Diye Varız.Umarım Yeterince Açıklayıcı Olmuştur.
İyi Oyunlar...