Geri Dön   Deepolis > Deepolis - Oyun > Teknik sorular, sorunlar ve hatalar
SSS Üye Listesi Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Kapalý konu

Konu Seçenekleri Modlarý Göster
Eski 03.11.2009, 14:29   #1
.kaptan-jack.
Forum öğrencisi

.kaptan-jack. - ait Avatar

Tanýmlý Forum Admin önemli Efendim Bi Bakarmisiniz ???

SAYIN ADMİNLER,CM LER VE KOŞUCULAR EFENDİM ŞUAN BENİM HESABIM YANİ *ωaкFiкєвiя*=тя= FORUMDA KAPALI OLDUGU İÇİN SİZE YENİ AÇTIGIM HESAPTAN SORUNUMU DİLE GETİRECEGİM.EFENDİM ÜYE İSMİM *ωaкFiкєвiя*=тя= ÜYE ID NUMARAM 1396925 BUDUR.EFENDİM KENDİ KURDUGUM KLANDA BAŞKAN GÖZÜKÜYORUM BUNDAN 1-2-3 GÜN ÖNCE Bİ AÇTIM KONU AMA KİMSE İLGİLENMİYOR .**Foo** Klanındayken **TNF** geçmişiM neden oldugunu bilmiyorum şfremide biri fln bilmiyor bunun altını iyice bir çizeyim şifremi kimse bilmiyor flordun1 admine söledim konuyu forum admini bana *ωaкFiкєвiя*=тя= klan başkanınız ona söle alsın dedi de *ωaкFiкєвiя*=тя= benim zaten üye alım yetkisi olan bi arkdaş beni aldı klana. klan başkanı *ωaкFiкєвiя*=тя= gözüküyor yani ben ama hiçbir yetkim yok.lütfen rica ediyorum sizden bu sorunumu çözün allah rızası için şuan ÇAGDIŞI olarak hiç açmadıysam 4 konu açmışımdır hepsine çarpık cevaplar geldi.ADMİN ÜYE ID İSTEDİ VERDİM BANA DİYORKİ *ωaкFiкєвiя*=тя= BAŞKANIN SÖLE ALSIN SENİ *ωaкFiкєвiя*=тя= ZATEN BENİM ADMİN lütfen sorunla ilgilenin şuan bi arkdaşın sayesinde kendi klanıma geçtim.bana demeyin o arkadaşa söle seni başkan yapsın adamda sadece klana başvuranları alma yetkisi var lütfen bu sorunumu çözün lütfen lütfen elit isteyen arkadaşlar var kasaya bakamadıgım için atamıyorum lütfen arkadaşlar rica ediyorum çözün

Last edited by .kaptan-jack. : 03.11.2009 at 14:37.
.kaptan-jack. is offline  
Eski 03.11.2009, 18:55   #2
flordun1
Forum ADMİNİ

flordun1 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
.kaptan-jack.´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
SAYIN ADMİNLER,CM LER VE KOŞUCULAR EFENDİM ŞUAN BENİM HESABIM YANİ *ωaкFiкєвiя*=тя= FORUMDA KAPALI OLDUGU İÇİN SİZE YENİ AÇTIGIM HESAPTAN SORUNUMU DİLE GETİRECEGİM.EFENDİM ÜYE İSMİM *ωaкFiкєвiя*=тя= ÜYE ID NUMARAM 1396925 BUDUR.EFENDİM KENDİ KURDUGUM KLANDA BAŞKAN GÖZÜKÜYORUM BUNDAN 1-2-3 GÜN ÖNCE Bİ AÇTIM KONU AMA KİMSE İLGİLENMİYOR .**Foo** Klanındayken **TNF** geçmişiM neden oldugunu bilmiyorum şfremide biri fln bilmiyor bunun altını iyice bir çizeyim şifremi kimse bilmiyor flordun1 admine söledim konuyu forum admini bana *ωaкFiкєвiя*=тя= klan başkanınız ona söle alsın dedi de *ωaкFiкєвiя*=тя= benim zaten üye alım yetkisi olan bi arkdaş beni aldı klana. klan başkanı *ωaкFiкєвiя*=тя= gözüküyor yani ben ama hiçbir yetkim yok.lütfen rica ediyorum sizden bu sorunumu çözün allah rızası için şuan ÇAGDIŞI olarak hiç açmadıysam 4 konu açmışımdır hepsine çarpık cevaplar geldi.ADMİN ÜYE ID İSTEDİ VERDİM BANA DİYORKİ *ωaкFiкєвiя*=тя= BAŞKANIN SÖLE ALSIN SENİ *ωaкFiкєвiя*=тя= ZATEN BENİM ADMİN lütfen sorunla ilgilenin şuan bi arkdaşın sayesinde kendi klanıma geçtim.bana demeyin o arkadaşa söle seni başkan yapsın adamda sadece klana başvuranları alma yetkisi var lütfen bu sorunumu çözün lütfen lütfen elit isteyen arkadaşlar var kasaya bakamadıgım için atamıyorum lütfen arkadaşlar rica ediyorum çözün
Konuyla ilgili bilgiyi gerekli yetkililere zaten belirttim.Konu artık bizde değil almanyadaki support ve yetkililerin sorumluluğundadır.Tamamen olnlar ilgilneicektir.Bu yüzden buraya gelip sürekli başlık açmanız hiç bir çözüm getirmeyecektir.Ben üzerime düşeni yapıp elimden geldiince size yardımcı olmaya çalıştım.Bundan sonra konu supportların sorumluluğu altındadır.Sizden ricam sürekli foruma gelip konu açmamanız,flood niteliği taşıyan mesajlar yazmamanızdır.En kısa süre içerisinde sorununuza çözüm bulunacaktır diye düşünüyorum.

Anlayışınız ve sabırlı davranışınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.

'Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
'

******Phoenix [BOARDADMIN]****** &
******Phoenix[CHATADMIN]******

flordun1 is offline  
Kapalý konu

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster