Eski 02.11.2009, 22:22   #1
kozbey
Forum öğrencisi

kozbey - ait Avatar

Tanýmlý Teşekkür

Zamanımızın sıradanlaşmıs stratejı oyunlarından epey bir farkı var bu oyunun. Eğer oyun düzenine,şartlarına alışırsa insan online olduğu her an gülebilecek birşey oluyor tabı her şeyın bır dozu var.(demi |CM| İçerideki chat olayı çok guzel yanlızca browserden maillere bırakılmamıs iletısım ts, chat zaten oyunu bambaska kılıyor. Hem esitliğin oldugu diger oyunlarda zamanla can sıkıcı sıradan oluyor burda ıse esitlik yok tam olarak hersey oyuncunu elinde. ılk basladıgımdan berı defalarca server yenılendi düzenlendi ıyı veya kötü sonuçta ınsan yenı server nasıl olmus dıye merak edıyor kapısma yardımlasmanın her an oyunda sanıye sanıye yerı var. klanlar arası yardımlasmayı global dünyayı ılk bu oyunu ıcınde gördüm mahalle kavgasına dönen dıger oyunların ıttıfak savasları burada ıyıkıde yok. klan üyesi olmayı TDK nın içindeyken ögrendim ve tüm arkadaslarıma tesekkur edıyorum tum yardımları ıcın.

Böyle bir oyunu yaptıklarından dolayı tüm bigpoınt ve deepolis ailesine tesekür ederim.

Başarılarınızın devamını dilerim.

<İFRİT H>(35/LVL)

єякєкℓєя кα∂ιηℓαяιη ιℓк αѕкι; кα∂ιηℓαяѕα єякєкℓєяιη ѕση αѕкι σℓмαк ιѕтєяℓєя...

Bize değer verenleri ağlatırız,
Bize değer vermeyenler için ağlarız,
Bizim için hiç ağlamıyacaklara değer veririz.

\\\VULNERA_OMNİS_ULTİMA_NEKAT///

''Ben ve milletim tanrını kırbaçıyız. Tanrı kendi yolundan çıkanları cezalandırmak için bizi gönderdi''

AVRUPA HUN İMPAROTORU ATİLLA

Last edited by kozbey : 02.11.2009 at 22:30.
kozbey is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03.11.2009, 11:14   #2
-BOŞNAK-1
FORUM ADMİNİ

-BOŞNAK-1 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
kozbey´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Zamanımızın sıradanlaşmıs stratejı oyunlarından epey bir farkı var bu oyunun. Eğer oyun düzenine,şartlarına alışırsa insan online olduğu her an gülebilecek birşey oluyor tabı her şeyın bır dozu var.(demi |CM| İçerideki chat olayı çok guzel yanlızca browserden maillere bırakılmamıs iletısım ts, chat zaten oyunu bambaska kılıyor. Hem esitliğin oldugu diger oyunlarda zamanla can sıkıcı sıradan oluyor burda ıse esitlik yok tam olarak hersey oyuncunu elinde. ılk basladıgımdan berı defalarca server yenılendi düzenlendi ıyı veya kötü sonuçta ınsan yenı server nasıl olmus dıye merak edıyor kapısma yardımlasmanın her an oyunda sanıye sanıye yerı var. klanlar arası yardımlasmayı global dünyayı ılk bu oyunu ıcınde gördüm mahalle kavgasına dönen dıger oyunların ıttıfak savasları burada ıyıkıde yok. klan üyesi olmayı TDK nın içindeyken ögrendim ve tüm arkadaslarıma tesekkur edıyorum tum yardımları ıcın.

Böyle bir oyunu yaptıklarından dolayı tüm bigpoınt ve deepolis ailesine tesekür ederim.

Başarılarınızın devamını dilerim.
Sizler İçin Her Geçen Gün Daha Da İyiye Gidicez. Bizlerde Siz Oyunculara Çok Teşekkür Ederiz.

İyi Oyunlar...

¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-BOŞNAK-1 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03.11.2009, 18:59   #3
flordun1
Forum ADMİNİ

flordun1 - ait Avatar

Tanýmlý

Elimizden geldiğince yenilikler yapmaya,siz değerli oyuncularımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz.Ama ne yazıkki arada oyun içinde bazı hatalar oluşabiliyor.Bunlarda siz sevgili oyuncularımızın bize bildirimleri ve destekleri sayesinde en kısa zamanda çözmeye çalışılıyor.Zaten ilerleyen dönemlerde daha Deepolis'i bir çok yenilik bekliyor.Yeni güncellemeler kapımızda diyebiliriz Ancak biraz sabır ve anlayış bekliyoruz sizlerden,özelliklede zor zamanlarımızda Desteğiniz ve yanımızda olduğunuz için siz oyuncularımıza ayrı ayrı teşekkürü borç biliriz.Umarız zamanla herşey dahada iyi olacaktır,bu konuda bir sıkıntınız olmasın...

Saygılarımla...

'Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
'

******Phoenix [BOARDADMIN]****** &
******Phoenix[CHATADMIN]******

flordun1 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05.11.2009, 17:02   #4
~*AmiRaL*~[TR]
Forum öğrencisi

~*AmiRaL*~[TR] - ait Avatar

Tanýmlý

Memnun olmanızı böyle ifade etmeniz görevleri arkadaşları bi nebzede olsa mutlu ediyor
~*AmiRaL*~[TR] is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster