Eski 07.11.2009, 11:55   #1
ankapo94
Forum koşucusu

Tanýmlý şeref Için Genel Af!

Oyunun başında çömlüğümüz yüzünden ne kadar düştük ama bilmiyordum şimdi ise devo kesebilecek gücüm olmasına rağmen 3-1 de streuner kesiyorum(sana red edemeyeceğin bir teklifimiz var ) Şeref için af istiyorum herkese verilse süper olur milletiin aklı başına geldi zaten bu kadar kasmayın yakında oyunu bırakcam bunun yüzünden 3-3 e gidiyorum benden daha az güçlü adam dalıyor kaçıyorum!! canvara vurduğum gibi vursam patlatırım gemisini şeref maden karşılığı yada credits karşılığı 0 a kadar inebilmeli mesela 1 şeref 1 credits veya daha fazla gibi...
ankapo94 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 07.11.2009, 13:30   #2
lllhadeslll
Forum acemisi

lllhadeslll - ait Avatar

Send a message via MSN to lllhadeslll
Tanýmlý

Benimde 1 hafta önce rütbem kurmay albay idi.Birdenbire acemi uzay pilotu oldum.Şeref puanım katlanarak düşmeye başladı.-9milyondan -99milyona kadar düştü.Supporta mail atıp sebebini sorduğumda 24 tane (1 senede)bana ait olmayan çöp almışım.Esasında başkasının çöpünü almaya ihtiyacım yok.(gemi full elit goli)Fakat sistem anladığım kadarı ile boşta olan çöpleri bile almayı çalmak olarak değerlendiriyor.Rütbe yerindeki hedef tahtası işareti yüzünden sahiden de hedef tahtası oldum)))İlk başlarda bana sıkanlara ben de cevap olarak sıkıyordum.Bu yüzden şeref puanım -yönde rekorlar kırmaya başladı.)))Artık cevap vermiyorum.Artı yapmak için bir yerlerden başlamak gerek(artık bu kaç sene sürecekse)Ama bu yüzden artık oyundan fazla zevk almadığımı farkettim.Siz yaratık keserken size 2-3 gemi ateş etse idi oyundan ne kadar zevk alabilirdiniz ki?Sayın oyun yöneticileri;sanırım benim gibi bu durumda olan çok oyuncu var.Yönetici olarak göreviniz buradaki her oyuncunun hoşça vakit geçirmesini sağlamak.Ya bu boştaki çöpleri hiç göstermemeniz(set kısmındaki yapılan işlemi biliyorum.)ya da şu bizi hedef tahtası yapan o işareti kaldırmanız.(rütbe acemi olarak kalabilir)Tabi bu benim şahsi fikrim.Katılan katılır.Bir öneri idi
Hepinize iyi oyunlar
lllhadeslll is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 07.11.2009, 13:33   #3
.davetsiz.
Forum MOD

.davetsiz. - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
ankapo94´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Oyunun başında çömlüğümüz yüzünden ne kadar düştük ama bilmiyordum şimdi ise devo kesebilecek gücüm olmasına rağmen 3-1 de streuner kesiyorum(sana red edemeyeceğin bir teklifimiz var ) Şeref için af istiyorum herkese verilse süper olur milletiin aklı başına geldi zaten bu kadar kasmayın yakında oyunu bırakcam bunun yüzünden 3-3 e gidiyorum benden daha az güçlü adam dalıyor kaçıyorum!! canvara vurduğum gibi vursam patlatırım gemisini şeref maden karşılığı yada credits karşılığı 0 a kadar inebilmeli mesela 1 şeref 1 credits veya daha fazla gibi...
Merhaba Uzay Pilotu,

başlık hoşuma gitti) Bu söylediğiniz uygulanırsa, bir daha af çıkar diye düşünür çöp çalmayı alışkanlık haline getiren oyuncular.Tüm şirketlerde sonu gelmez iç savaşlar çıkar)
Eski 07.11.2009, 13:34   #4
ankapo94
Forum koşucusu

Tanýmlý ....

lütfen bize yardımcı olun bizim gibi birsürü oyuncu var...
Eski 07.11.2009, 13:34   #5
blacksea229
Foren-Herzog

blacksea229 - ait Avatar

Send a message via ICQ to blacksea229 Send a message via AIM to blacksea229 Send a message via MSN to blacksea229 Send a message via Yahoo to blacksea229 Send a message via Skype™ to blacksea229
Tanýmlý

Evet hosumuza gitti yaw
Eski 07.11.2009, 13:36   #6
ankapo94
Forum koşucusu

Tanýmlý ....

mod bey bu bir kereye mahsus olmalı demek istiyorum
Eski 07.11.2009, 13:42   #7
ÇENENİkapaVEdınevıne
Forum acemisi

Tanýmlý

neyi kmk black?
ÇENENİkapaVEdınevıne is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 07.11.2009, 15:24   #8
ankapo94
Forum koşucusu

Tanýmlý ...

Böyle giderse bu sebepten çok oyuncu kaybedeceksiniz...
Eski 07.11.2009, 15:30   #9
blacksea229
Foren-Herzog

blacksea229 - ait Avatar

Send a message via ICQ to blacksea229 Send a message via AIM to blacksea229 Send a message via MSN to blacksea229 Send a message via Yahoo to blacksea229 Send a message via Skype™ to blacksea229
Tanýmlý

cok komiksin
Eski 07.11.2009, 15:48   #10
_Deathless_
Gesperrt

Send a message via ICQ to _Deathless_ Send a message via AIM to _Deathless_ Send a message via MSN to _Deathless_ Send a message via Yahoo to _Deathless_ Send a message via Skype™ to _Deathless_
Tanýmlý

haha çok yaratıcısınız

saygılar...
_Deathless_ is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster