Eski 03.11.2009, 21:27   #1
turkishrap92
Forum öğrencisi

Tanýmlý Lütfen Artik Bi Son!!!!

Arkadaşlar tam birşey keserken biri gelip saldırıo,muhtemelen sizede oluodur aynısı şahsen ben bıktım bu olaydan yani iki yerden sıkamıoruz sonuçta ya bize sıkan adama yada kesdiğimiz yaratığa sıkcaz.Ne biçim olay bu.Yanımızda sürekli biri olsa tamam dicem ama yanımızda biri yokki.Lütfen bu yazdıklarımı dikkate alın yoksa herkes sinir krizi geçircek!!!!!!!

Görüşlerinizi Bekliyorum Lütfen!!!
turkishrap92 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03.11.2009, 23:15   #2
~~ŞEHİTLER_ÖLMEZ~~
Forum emekçisi

Tanýmlý

oncelıkle hangı server ve hangı sırkettesın bılmıyorum ama tahmınen marstır butur seylerın yogun olarak meydana geldıgı yer orasıdır eger bunların tekrarlanmasını ıstemıyosan sana tek sey onerırım sırket degıstır rahata kavus ve bırazda gemını gelıstır.bellı bır sure ufak yaratılarla oyalan senı ezık gorup buyuk yaratıgı kesemıycenı dusunenler olacak ve senı kacırıp yaratıga konmaya calıscaklardır
~~ŞEHİTLER_ÖLMEZ~~ is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 04.11.2009, 15:32   #3
ali_polat
Forum acemisi

Tanýmlý

aynen katılıyorum bir arkadasım konuyu acmıstı ama ben hatırlatıyım dedim bir yer olsun mmo san sadece mmo lar burda korsan olmuyakcak en güclü devo canawarı olsun burda rahat rahat dolaşabilsin yeni baslıyanlar x-1 de bile dolasamıo cogu kisi korkak oynuor biyerden korsan çıkacak mı die
ali_polat is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 04.11.2009, 16:39   #4
turkishrap92
Forum öğrencisi

Tanýmlý

Alıntı:
~~ŞEHİTLER_ÖLMEZ~~´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
oncelıkle hangı server ve hangı sırkettesın bılmıyorum ama tahmınen marstır butur seylerın yogun olarak meydana geldıgı yer orasıdır eger bunların tekrarlanmasını ıstemıyosan sana tek sey onerırım sırket degıstır rahata kavus ve bırazda gemını gelıstır.bellı bır sure ufak yaratılarla oyalan senı ezık gorup buyuk yaratıgı kesemıycenı dusunenler olacak ve senı kacırıp yaratıga konmaya calıscaklardır
Evet MMO dayım.Dediğin şeyi bi çok kez denedim ama olmuo bişe adamlar seni keserken görünce dalıo.Gerçi hiç takmıyınca gidiyo bazen adam ama dediğim gibi bazen.......
Eski 04.11.2009, 18:31   #5
~~ŞEHİTLER_ÖLMEZ~~
Forum emekçisi

Tanýmlý

Alıntı:
turkishrap92´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Evet MMO dayım.Dediğin şeyi bi çok kez denedim ama olmuo bişe adamlar seni keserken görünce dalıo.Gerçi hiç takmıyınca gidiyo bazen adam ama dediğim gibi bazen.......
bak arkadasım sana tek tavsıyem bıraz eskı harıtalarda takıl ve kucuk yaratıklarla urı ve kredı kas gemıyı guclendır bıraz sonra buyuk yaratık keserken o adamların senı rahatsız edemedıgını gorceksın
Eski 04.11.2009, 20:02   #6
turkishrap92
Forum öğrencisi

Tanýmlý

Alıntı:
~~ŞEHİTLER_ÖLMEZ~~´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
bak arkadasım sana tek tavsıyem bıraz eskı harıtalarda takıl ve kucuk yaratıklarla urı ve kredı kas gemıyı guclendır bıraz sonra buyuk yaratık keserken o adamların senı rahatsız edemedıgını gorceksın
Pardon ama sen hangi gezegendesin..Galiba böyle bi problem yaşamadın hiç.Arkadaşım tam 1 ay boyunca x-2 haritasında takıldım ama kime ne sonra lordakium kesmeye gittim adamlar daldı.Yani boss lordakıum falan olsa bende yapardım dicem ama bu lordakıum yani heryerde bulunuyo(haritanın heryerinde)...
Eski 04.11.2009, 21:00   #7
~~ŞEHİTLER_ÖLMEZ~~
Forum emekçisi

Tanýmlý

kardes ben cok uzun sure once tr-1 marstaydım bırgun arkadaslarımın davetıne dayanamadım ve eıce gectım ve adam gıbı oyun neymıs onu gordum .sımdı senın sırketını kucumsemek ıstemıyorum bu olaylar benımde basıma cok geldı hatta ıttıfak klan oyuncuları bıle dalıyodu nefes aldırmıyolardı bıze ezık bır vegam vardı marstayken ama sırket dgıstırdım ve 1" ayda full elıt golı oldum .mars sırketınde bu olay cok eskıden berı var sebebıde klanlar arası savastır o gordugun sahsıyetler savastan dolayı cıkıpta rahat rahat kredı ve urı kasamadıkları ıcın gorduklerı ezık adama saldırıyolar yanı anlıycan bu boyle devam eder ben sırket degıstırelı 1,5 sen oluyo sımdı cok rahatım tavsıyem sende vru veya eıc egec bu olaylarla daha az karsılasırsın

Last edited by ~~ŞEHİTLER_ÖLMEZ~~ : 04.11.2009 at 21:05.
Eski 05.11.2009, 04:18   #8
idalı
Forum koşucusu

Tanýmlý

Ben de 7 ay TR2 Marstaydım 7 ayın sonunda full elit gemi olarak EİC ye geçtim Yaklaşık 4 milyon şeref kaybettim ama rahat oyun oynuyorum. Pvp den fazla geçmiyeceksin o kadar . Rakamsal azlık yardımlaşmayı tetikliyor bence.
idalı is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster