sevgili mod anlamadınız galiba hallowen bitti ama hala sorunu devam ediyor diyorum tamam özel günlerde bu olablir normal karşılıyorum ama şuanda hallowen bittiğine göre oyunun 4-4 e atlarken donmaması gerekir öğle değilmi neden hak vermiyorsunuz bi girin oyuna siz kendiniz bakın. bu bir şikayet ama sizin oyunu iyi bir hale getirmeniz için söyledğimiz bir şikayet lütfen yani yaşım küçük değil birşey değil...
hakkını veriyorsak oyun oynamanın sizlerde hakkını vermelisiniz oyn oynatmanın..
sürekli problemler yaşıyoruz ve aynı çözümler gösteriliyor ama bilinçsizce ..
yok ekran kartı yok oyuncu çokluu .. ilgilenin bunlarla. en azından teknik servise iletin yahu..
sevgili mod anlamadınız galiba hallowen bitti ama hala sorunu devam ediyor diyorum tamam özel günlerde bu olablir normal karşılıyorum ama şuanda hallowen bittiğine göre oyunun 4-4 e atlarken donmaması gerekir öğle değilmi neden hak vermiyorsunuz bi girin oyuna siz kendiniz bakın. bu bir şikayet ama sizin oyunu iyi bir hale getirmeniz için söyledğimiz bir şikayet lütfen yani yaşım küçük değil birşey değil...
Merhaba Uzay Pilotu,
Forumda ya da sizden gelen maillerde oyunla ilgili sürekli sorun tespiti duymak bizimde istediğimzi bir durum değildir.Nitekim yazılan sorun olarak görülen çoğu şey ülkemizde ki net alt yapısının yetersizliğinden kaynaklanmaktadır.Ancak öyle yada böyle hemen yada geç çözüm için çalışıyoruz.İyi oyunlar...
__________________ Nedeni olan, nasıla da dayanır...