Geri Dön   Damoria > Damoria – Merkez > Güncel konular için
SSS Üye Listesi Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Konu Seçenekleri Modlarý Göster
Eski 13.02.2009, 18:00   #1
caylaq02
FORUM ADMIN

caylaq02 - ait Avatar

Tanýmlý Multi Yapanları Buraya Bildiriniz!!

Merhaba

Arkadaşlar Tüm Üyeler Tek Tek Belirli Aralıklarla IP Üzerinden Kontrol Edilmektedir.
Bu Yüzden Mülti Yapanlar(Birden Fazla Hesapla Oynayan) Tespit Edilip.Tüm Hesapları Kapatılmaktadır.

Bir Bilgisayardan Max 2 Hesap Açıp Oynayanlar Bildirmeleri Gerekmektedir.

Eğer Multi Yapıpta (Birden Fazla Hesapla Oynayan) Bildirmeyenlerin Tüm Hesapları Kurallar Gereği Kapatılacaktır.

Bildirenlerin Hesapları En Düşük Puanlı Hesabıyla Oynamasına İzin Verilecektir.

Bu Örneğe Uygun Şekilde Bildiriniz.

Nick: xxx
ID: xxx
Diğer Hesaplar: x1, x2, x3 ... şeklide

Bildirmeyenler Gerekli Cezaları Alacaktır.

İYİ OYUNLAR

Lütfen Bu Yazıyı Okuduğunuzda Hemen Şifrenizi Harf, Rakam Ve Sembol Karışımı ,le En Az 15 Haneli Bir Şifre Bularak Değiştiriniz.

Lütfen Bir GMAİL Hesabı Açınız Ve Sadece Oyun için Kullanınız.

Last edited by benmlh : 24.09.2009 at 06:50.
caylaq02 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 14.02.2009, 00:04   #2
Mummy25
Forum acemisi

Mummy25 - ait Avatar

Tanýmlý

Merhaba sayın MOD ben daha önce farumla pek ilgilenmedigimden bu türlü bir multi hakkında bir bilgim yoktu ve ögrenince sizi bilgilendirmek istedim kendi hesabım hakkında aynı pc den kardeşim ve ben oynuyorum onları sizin anlattıgınzı gibi isimlerimizi ayarlardan yazdık birbirimizinkine ve hammade alış-verişi yapmıyoruz ama kardeşim kendi hesabı dışında 3 hesap daha açmış ve oyunumuzun bütün hesapları boş sebebten kapanmasını istemem sizin o charları kapatmanızı istiyorum şuan sadece 1 pcden 5 hesabımız olarak gözüküyor ama benim kulandıgım bi Mummy25 bu benim hesabım .Kardeşimin hesabı ise LION25
Mummy25 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 14.02.2009, 00:12   #3
Mummy25
Forum acemisi

Mummy25 - ait Avatar

Tanýmlý

Kardeşim bunun dılında kendisine 3 hesap daha açmış onları kapatırsanız sevinirim ben multi hesap hakında baştan bilgim olsa onları açmasına izin vermezdim hem bulundugum itifaktaki arkadaşlarım beni haberdar etti hesab açıldıktan sonra hemde ben foruma girip bilgilendim o 3 hesabın adları şunlar:£ost25/Manaleus25/Manazeus25 Hesablar bunlar kardeşim bunalrı biraz cıkda kasmış ama en yüksegi 500 puanı geçkin ve bu durumdan haberdar olunca dier asıl emeklerimiz boşuna gitmesin die sizi bilgilendirmek istedim Sizden ve tüm yetkililerden özür diliyorum hem kendim adına hemde kardeşimin adına Saygılarımla.(Not:Bizim kulandıgımız 2 hesabın ayrı kişiler kulandıgındna bi sorun olmayacağını anladım okudugum kadarıyla Mummy25 ve LION25 bu 2 hesabın 1.sini ben 2.sini kardeşim oynamaktadır Bilginize sunarım bunu ayarlardan da isimlermizi yazdık...)Bir daha bu türlü bi olay bizden taraf olmayacak.
Eski 14.02.2009, 00:24   #4
caylaq02
FORUM ADMIN

caylaq02 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
Mummy25´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Merhaba sayın MOD ben daha önce farumla pek ilgilenmedigimden bu türlü bir multi hakkında bir bilgim yoktu ve ögrenince sizi bilgilendirmek istedim kendi hesabım hakkında aynı pc den kardeşim ve ben oynuyorum onları sizin anlattıgınzı gibi isimlerimizi ayarlardan yazdık birbirimizinkine ve hammade alış-verişi yapmıyoruz ama kardeşim kendi hesabı dışında 3 hesap daha açmış ve oyunumuzun bütün hesapları boş sebebten kapanmasını istemem sizin o charları kapatmanızı istiyorum şuan sadece 1 pcden 5 hesabımız olarak gözüküyor ama benim kulandıgım bi Mummy25 bu benim hesabım .Kardeşimin hesabı ise LION25
Merhaba

Öncelikle Sizi Tebrik Ediyorum Bildirdiğiniz İçin.

Gelelim Konumuza.Eğer Kardeşin Ve Sen Ayarlar Bölümünden Bildirmişşseniz. Sorun Yoktur
Hammadde Ve Asker Desteğinde Bulunduysanız Bu Multi Yerine Girer Bildirseniz Bile Hesabınız Kapatılır.

NOT:
Bildirmeyenler IP Üzerinden Hesaplar Kontrol Edilip Multi Yapılıyorsa Hersapları Kapatılıyor.

Şimdi Kardeşinizin Hesapları Kapatılacak Ve Yanlızca Düşük Puanlı Hesabı Açık Kalacak.
Sizin IP adresinizden Kardeşinizin Hesapları Bulunup Kapatılacaktır

İYİ OYUNLAR

Lütfen Bu Yazıyı Okuduğunuzda Hemen Şifrenizi Harf, Rakam Ve Sembol Karışımı ,le En Az 15 Haneli Bir Şifre Bularak Değiştiriniz.

Eski 14.02.2009, 00:30   #5
Mummy25
Forum acemisi

Mummy25 - ait Avatar

Tanýmlý

Peki sayın MOD benim Mummy25 de kapatılacakmı bu bana ait dir ve biz ayarlar bölümünden Mummy25 e LION25 in adını yazdık LION25e de Mummy25 yazdık ve hiç bir yardımlaşma yapmadık birbirimizden.
Eski 14.02.2009, 00:32   #6
caylaq02
FORUM ADMIN

caylaq02 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
Mummy25´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Peki sayın MOD benim Mummy25 de kapatılacakmı bu bana ait dir ve biz ayarlar bölümünden Mummy25 e LION25 in adını yazdık LION25e de Mummy25 yazdık ve hiç bir yardımlaşma yapmadık birbirimizden.
Merhaba

Hayır Sizin Hesabınıza Karışılmayacak.Sadece Kardeşinizin Hesapları Kapatılacak Ve En Düşük Puanlı Hesabıyla Oyuna Devam Edecek.

İyi Oyunlar

Eski 14.02.2009, 00:36   #7
Mummy25
Forum acemisi

Mummy25 - ait Avatar

Tanýmlý

Sizden çok teşekür ediyorum, Sağolun. İyi oyunlar
Eski 14.02.2009, 14:51   #8
-ness-
Forum acemisi

Tanýmlý S.a Multi şikayeti

iloo ve ilooo adlı iki hesap bu hesapları aynı kişi kullanıyor kenside kabuk etti zaten gerekli cezai işlemin uygulanmasını rica ediyorum
-ness- is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 14.02.2009, 15:13   #9
caylaq02
FORUM ADMIN

caylaq02 - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
-ness-´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
iloo ve ilooo adlı iki hesap bu hesapları aynı kişi kullanıyor kenside kabuk etti zaten gerekli cezai işlemin uygulanmasını rica ediyorum
Merhaba

Tamamdır Gerekli Ceza Verilecektir.

İYİ OYUNLAR

Eski 14.02.2009, 21:03   #10
kullgeretta1
Ausnahmetalent

kullgeretta1 - ait Avatar

Tanýmlý

bnm 2 hesap var

kullgeretta bana ait
kuxgeta ise kankama aittir !

bildirdik biz int. baglantısı paylasma bölümünden askeri destek hammadde aktarım ve saldırımızda yoktur bilginize ...
kullgeretta1 is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster