Eski 02.11.2009, 22:48   #1
caylaq02
FORUM ADMIN

caylaq02 - ait Avatar

Ausrufezeichen Oyunda Oluşan Asker Bugları!!

Merhaba Damoriacılar

Oyunda 1 Aya Yakın Bir Zamandan BEridir Oluşan Bir Asker Bug'u Oluşmuş İdi. Bazı Üyelerimizde ASker Artmasından Dolayı Hesaplarındaki Askerlerin Bir Kısmı Bug'dan Dolayı Adminlerimiz Tarafından Silinmiştir.

§4 BUG kullanımı

Oyunda farkedilen hataların çıkar için istismar edilmesi yasaktır ve hesabın kapatılmasına yol açar. Hatalar vakit kaybetmeksizin yöneticilere bildirilmesi zorunludur. Birçok kişinin kullandığı hataları istismar etmek ceza hafifletici unsur değildir.

Diyeceğimiz Şudur ki
Şuanda Hesabında BUG'dan Dolayı Asker Fazlalığı Olan Ve Asker Fazlalığı Olduğunu Bildiğiniz Hesapları Bizlere Bildirmenizi Rica Ediyoruz.

Hasabında BUG'dan Dolayı Asker Artışı Olupta bildirmeyenler. Ve Hesap Kontrollernde Görüldüğü Taktirde Hesaplar Süresiz Kapatlacaktır

Şimdiden Yardımlarınız İçi Teşekürlerimizi Sunuyouz.

Türkiye Damoria Takımı

Lütfen Bu Yazıyı Okuduğunuzda Hemen Şifrenizi Harf, Rakam Ve Sembol Karışımı ,le En Az 15 Haneli Bir Şifre Bularak Değiştiriniz.

Lütfen Bir GMAİL Hesabı Açınız Ve Sadece Oyun için Kullanınız.
caylaq02 is offline  
Eski 03.11.2009, 15:47   #2
Kafkas
Boardanalytiker

Kafkas - ait Avatar

Send a message via MSN to Kafkas
Tanýmlý

ADminim ben İlhan adlı oyuncuya saldırdım ve kalede hiç asker olmamasına rağmen 130.000 askerim öldü bug kullanıyor ve söylemiyor hesabının kapatılmasını taleb ediyorum.

Hesap adı:_Kafkas_
ID:10155

Foruma resim koymayı beceremediğim için koymadım.Size gösterebilirim savaşı bakıcılık atarsanız 2 dakikalığına.
Eski 03.11.2009, 16:12   #3
benmlh
FORUM ADMINI

benmlh - ait Avatar

Send a message via MSN to benmlh
Tanýmlý

Alıntı:
Kafkas´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
ADminim ben İlhan adlı oyuncuya saldırdım ve kalede hiç asker olmamasına rağmen 130.000 askerim öldü bug kullanıyor ve söylemiyor hesabının kapatılmasını taleb ediyorum.

Hesap adı:_Kafkas_
ID:10155

Foruma resim koymayı beceremediğim için koymadım.Size gösterebilirim savaşı bakıcılık atarsanız 2 dakikalığına.

Merhaba

Raporun resmini koyunuz.Foruma resim eklemek için Tıklayınız

İYİ OYUNLAR
4-Bedava Altın Asker.Seviye Atlama Gibi yalanlara kanmayınız.bu kişiler sizin hesaplarınızı çalmaya çalışmaktadır.
Asla Oyundan Bir Şeyler Kopyalayıp Foruma Yapıştırmayın.
benmlh is offline  
Eski 04.11.2009, 06:34   #4
benmlh
FORUM ADMINI

benmlh - ait Avatar

Send a message via MSN to benmlh
Tanýmlý

Alıntı:
savaskralı1970´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
sayın cankıt admınım bişe sorcam ben mortlara bas vurdum ama puanım dusuk dıye kabul edılmedi neden puanım 200 bin dir bu oyunu 2 yıldır oynuyom ve hızlı gelişiyom usman oldugum ıcın dıyer nick lerim multiden dolayı kağpatıldı actımlarımın lımıtı 5 taneydi isimleri aklımda degil su an ysfcn03 kardesıme verdim oda multi kullandı benim basıma patladı gıne kabak

Saygılarımla

Merhaba

Sorunlarınızı doğru konu altında paylaşın! Ek olarak her oyuncu her dünyada en fazla 2 hesap hakkına sahiptir.

İYİ OYUNLAR
4-Bedava Altın Asker.Seviye Atlama Gibi yalanlara kanmayınız.bu kişiler sizin hesaplarınızı çalmaya çalışmaktadır.
Asla Oyundan Bir Şeyler Kopyalayıp Foruma Yapıştırmayın.
benmlh is offline  
Kapalý konu

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster