Geri Dön   Damoria > Damoria – Oyunu > Teknik sorular, sorunlar ve hatalar
SSS Üye Listesi Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Anket Sonuçlarýný Göster: FENERLER OLSUN MU? OLMASIN MI?
EVET HARİKA BİR FİKİR OLSUN 5 55,56%
HAYIR BENCE OLMASIN 4 44,44%
Oylayanlar: 9. You may not vote on this poll

Konu Seçenekleri Modlarý Göster
Eski 02.11.2009, 13:34   #1
AhmetKaya1
Forum koşucusu

AhmetKaya1 - ait Avatar

Tanýmlý Oyundaki Gece Görüntüsü

BU GÜN OYUNA GİRDİĞİMDE KALENİN KARANLIK OLDUĞUNU GÖRDÜM.VE HEMEN ANLADIMKİ BİZİM SAYGIDEĞER ADMİNLER GÜNCELLEME YAPMIŞLAR.BU GECE GÖRÜNTÜSÜ SÜPER OLMUŞ AMA...BENCE BİRŞEY EKSİK.NE Mİ O EKSİK OLAN? IŞIK!!! KENARDA BİRKAÇTANE ATEŞBÖCEĞİ GÖRDÜM SANKİ AMA O YETERSİZ.BEN DİYORUMKİ KALEYE BİRAZ IŞIK KOYSAK!!!AMA BEN ELEKTİRİKLİ SOKAK IŞIĞI DEMİYORUM TABİİ.NEDE OLSA BU BİR ESKİ ÇAĞ OYUNU.BEN DİYORUMKİ FENER OLSUN!!!BÖYLE DİREKLER OLSUN BİRKAÇ TANE.ONLARA BİRDE FENER TAKILSIN.NASIL OLUR.
ADMİNLERİM!!! VE SUPPORT'UM!!! BU ÖNERİMİ DEĞERLENDİRİN LÜTFEN!!!

BİRDE HARİTADA DA GECE SKİNİ OYGULANMIŞ.ORDADA BİR KAÇ ATEŞ BÖCEĞİŞ GÖRDÜM SANKİ:d.BENCE FENERLERDEN HARİTAYADA KONULMALI.MESELA KALELERİN YANINA KOYULMALI FENERLER.BİRDE HARİTDA BOŞ YERLERE.

EĞER OYUNA FENER KONULURSA BUNUNDA SEVİYESİNİ YÜKSELTEBİLELİM.BU BİZİM GÜCÜMÜZÜ GÖSTERSİN.AMA FENERİN SEVİYESİNİ YÜKSELTMEK İÇİN TIPLAM PUANIMIZIN 20.000 ÜZERİNDE OLSUN MESELA.
VE SEVİYESİNİ YÜKSLETDİKÇE KALE İÇİNDEKİ FENERLER DAHA ÇOK OLSUN VE DAHA DA BÜYÜSÜN, GÜZELLEŞSİN.
VEDE SEVİYESİNİ YÜKSETLDİKÇE KALENİN HARİTADAKİ GÖRÜNÜMÜNDEKİ FENERLER DE DAHA ÇOK OLSUN VE BÜYÜSÜN, GÜZELLEŞSİN

Last edited by AhmetKaya1 : 02.11.2009 at 14:29.
AhmetKaya1 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02.11.2009, 13:43   #2
gokhanbey5
Gesperrt

Tanýmlý

evet daha değişiklikler yapılabilir. çalışan binanın içerisinde ışıklar yanar felan ev gibi birde saat başı üretimin altına birim bonusu koymuşsunuz süper olmuş
gokhanbey5 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02.11.2009, 14:28   #3
AhmetKaya1
Forum koşucusu

AhmetKaya1 - ait Avatar

Tanýmlý

yanlış yazmışım özür diliyorum.herkesten.

Last edited by AhmetKaya1 : 02.11.2009 at 14:30. Reason: yanlış olmuş
AhmetKaya1 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02.11.2009, 16:23   #4
benmlh
FORUM ADMINI

benmlh - ait Avatar

Send a message via MSN to benmlh
Tanýmlý

Merhaba

Arkadaşlar bu değişiklikler yani ekranın karartılması ateş böcekleri vs olan şeyler saldı günü 24:00 da sona erecektir.Yapılmasının sebebide Cadılar Bayramı olmasıdır.

İYİ OYUNLAR
4-Bedava Altın Asker.Seviye Atlama Gibi yalanlara kanmayınız.bu kişiler sizin hesaplarınızı çalmaya çalışmaktadır.
Asla Oyundan Bir Şeyler Kopyalayıp Foruma Yapıştırmayın.
benmlh is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02.11.2009, 18:27   #5
judge_61
Gesperrt

Tanýmlý Kaptan06 Oku?

Benim anlamadığım bizim örf ve adetimiz de Cadılar Bayramı diye bir şey yok..! Burası Türkiye serveri olduğu halde Avrupa Kültürünün bir parcası olan bu tür isimleri bize burda telafuz etmeniz hoş değil sayın kaptan06.

Last edited by benmlh : 04.11.2009 at 06:43.
judge_61 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03.11.2009, 06:22   #6
benmlh
FORUM ADMINI

benmlh - ait Avatar

Tanýmlý

Merhaba

• Oyun Almanyadan yönetildiği için oradaki özel günler buradada uygulanılıyor.Özel günün ne olduğu önemli değil sizlere olan yararlarına bakınız...
  • Forumda sildiğim mesajların hepsinin bir sebebi var.Forumda tartışma yapacağınıza ilk önce kuralları okuyunuz.Gereksiz yerlere mesaj yazmayın!
  • Adminler oyun oynuyamaz,ittifak kurumaz diye birşey mi var? Mağduriyeti olan oyuncular forumdan yazdılar.Bende hepsine gereken cevapları verdim.Bu cevaplar belki sizi tatmin etmedi ama bu gerçeği değiştirmez.
  • İttifağımda bulunan oyunculara bu gune kadar kimseye suraya saldırın demedim.İlk defa 2 gün önce oyuncularımdan bir aradaşımıza destek istedim.Oyunu oynayan herkez istediği kişiye saldırma hakkı vardır.Bunu ben engelleyemem.
İYİ OYUNLAR
4-Bedava Altın Asker.Seviye Atlama Gibi yalanlara kanmayınız.bu kişiler sizin hesaplarınızı çalmaya çalışmaktadır.
Eski 03.11.2009, 16:56   #7
benmlh
FORUM ADMINI

benmlh - ait Avatar

Tanýmlý

Merhaba

Tartışmayı bırakmassanız ikinizide forumdam uzaklaştırmak zorunda kalacağım.

İYİ OYUNLAR
Eski 03.11.2009, 22:27   #8
judge_61
Gesperrt

Tanýmlý admin semih oku ama silme

Alıntı:
benmlh´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
Merhaba

• Oyun Almanyadan yönetildiği için oradaki özel günler buradada uygulanılıyor.Özel günün ne olduğu önemli değil sizlere olan yararlarına bakınız...
  • Forumda sildiğim mesajların hepsinin bir sebebi var.Forumda tartışma yapacağınıza ilk önce kuralları okuyunuz.Gereksiz yerlere mesaj yazmayın!
  • Adminler oyun oynuyamaz,ittifak kurumaz diye birşey mi var? Mağduriyeti olan oyuncular forumdan yazdılar.Bende hepsine gereken cevapları verdim.Bu cevaplar belki sizi tatmin etmedi ama bu gerçeği değiştirmez.
  • İttifağımda bulunan oyunculara bu gune kadar kimseye suraya saldırın demedim.İlk defa 2 gün önce oyuncularımdan bir aradaşımıza destek istedim.Oyunu oynayan herkez istediği kişiye saldırma hakkı vardır.Bunu ben engelleyemem.
İYİ OYUNLAR

* Oyun her ne kadar Almanyadan yönetilmiş olsa bile bu yapılan hoş bir durum değil...!

Last edited by benmlh : 04.11.2009 at 06:44.
judge_61 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 04.11.2009, 06:41   #9
benmlh
FORUM ADMINI

benmlh - ait Avatar

Tanýmlý

Alıntı:
judge_61´isimli üyeden Alıntı Mesajý Göster
* Oyun her ne kadar Almanyadan yönetilmiş olsa bile bu yapılan hoş bir durum değil...!
* Bana Adminlerin ittifak kurarak oyuna katılabileçklerini gösterir bir madde gösterin admin semih. eğer böyle bi şey varsa bunu şu oyunu oynayan herkes bilsin..ondan sonra senin bir admin olarak oyunda aktif bulunmanın doğru bir hareket olup olamayaçağını oylamaya açalım.. eğer fazla oran seni haklı görürse ben bu oyunu bırakacam.. ama eğer bir admin olarak senin oyuna katılmanı ittifak kurup millete karşı adminliğini kullanmanı millet haksız görürse, sen adminliği bırakaçaksın.. KABUL EDİYORMUSUN?
* üyeliğine kimseyi saldırtmadım diyorsun. gecekartalını açtığın günden önce mensubu olduğun ittifaktan üyeliğime saldıran kişi yada kişileri burda bu forumda resimle ıspatlarsam bütün milletin huzurunda burda özr dileyeçeksin KABUL EDİYORMUSUN ?
* Birde bu forum sayfasında her istediğin yaparmışcasına mesajlarımı silme..

* her şeyden önemlisi Admin semih sende iyiye giten bir gelişme gördüm.. artık eskisi gibi bakkal defterine yazı yazar gibi forum sayfasına yazı yazmıyorsun..bu senin adına iyi bir gelişme.. bazı şeylerden ders alıyorsun tbrk.ler

Merhaba

1. Bana adminlerin ittifak kurmuyacağına ait bir madde gösterin yada oyun oynuyamazlar diye madde gösterin.
  2. Tekrarlıyorum ben kimseye bu güne kadar şu koordinata saldır emri vermedim,Bu güne kadarda adminliğimi kullanarak haksız kazanç sağlamadım.Demişsinki ittifağına mensup kişiler saldırmış bunu kanıtlarsan özür dileyecekmiyim.Hayır dilemiyeceğim doğrudur saldırmış olabilir.Bunu ben hesabının açıldığı gün öğrendim.Ben her ittifak üyeme nereye saldırıyorsun deme zorunluluğunda değilim!!!
  3. Forum sayfanızda mesajlarınızı niye siliyorum bir düşünün bakalım.Alakası olmayan yerlere mesaj yazıyorsunuz sonra neden siliyorsunuz.Doğru yerlere yazacaksan yaz.
  4. Sonuncusuda artık sizinle uğraşmıyacağım.
İYİ OYUNLAR
Eski 04.11.2009, 06:43   #10
benmlh
FORUM ADMINI

benmlh - ait Avatar

Tanýmlý

Merhaba

Konunun oyundaki gece görüntüsü olduğunu hatırlatıyorum ve yazdıklarınızın konuyla bağlantısını kuramadım.Lütfen konuyla bağlantılı mesajlar yazın!

İYİ OYUNLAR

Konu Seçenekleri
Modlarý Göster